Rentokil Initial


We geloven dat onze collega's, door het delen van onze kernwaarde; service, relaties en teamwork, beter in staat zijn onze klanten een excelente dienstverlening te bieden, kosten te beheersen en de organisatie verder te ontwikkelen.

Company values

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

 

Rentokil Initial is lid van de "Business in the Community’s Corporate Responsibility Index" van de top 100 bedrijven die actief meten en rapporteren op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

lees meer over Maatschappelijk verantwoord ondernemen bij Rentokil Initial.

 

Code of conduct


Gedragscode

De Rentoklil Initial gedragscode beschrijft de verantwoordelijkheid richting collega's, klanten en het bedrijf en beschrijft de bedrijfsprincipes; onze regels als het gaat om ethiek en beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Pest Control

Over de hele wereld vertrouwen huiseigenaren en bedrijven op Rentokil om hun ongedierte problemen op te lossen. Rentokil is 's werelds grootste commerciële ongediertebestrijdingsbedrijf en voorziet in de hoogste niveaus van risicomanagement, geruststelling en service voor onze klanten in de 50 landen waarin we actief zijn.

Initial Hygiene Services

Een schone en hygiënische omgeving is een veiligere, gezondere en meer aangename plek. 

Goede hygiënepraktijken inzetten binnen organisaties vermindert het risico van infecties die worden doorgegeven van persoon op persoon. Als gevolg daarvan gaan er minder dagen verloren aan ziekte wat zich direct vertaalt in kostenbesparingen en een hogere productiviteit.

Plants, Scenting & Artwork

Van enkele planten in potten tot en met royale plantinrichtingen in kantoren, hotels en andere grote ruimtes, Ambius geeft de perfecte make-over door goed ontworpen interieurbeplanting.

Living our promises