Rentokil Initial

Persoonlijke ontwikkeling

Uiteindelijk is jouw succes, ons succes. Dus Rentokil Initial biedt je vanaf dag één mogelijkheden om te groeien

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling binnen Rentokil Initial gaat over activiteiten rondom bewustwoording, ontwikkelen van talenten en potentieel, het opbouwen van 'human capital', vergroten van de inzetbaarheid en een bijdrage leveren aan het realiseren van dromen en aspiraties.

 

Ontwikkeling van Sales collega's

Wil je je verkoop capaciteiten ontwikkelen en samen met ons op een onvergetelijk Sales avontuur gaan?

Ontwikkeling van sales collega's is een continue verbeter process in kennis, processen, skills en tools nodig om ieder keer beter, effectiever en efficiënter je salesjob uit te voeren.

Beloning & Arbeidsvoorwaarden

Rentokil Initial betaald naar prestatie, dit betekend dat je beloond wordt op het moment dat zowel jij als het bedrijf succesvol zijn.

Het is belangrijk voor ons dat onze collega's er van overtuigd zijn dat ze eerlijk worden beloond voor kennis en het werk wat ze iedere dag doen.


Beloning en arbeidsvoorwaarden

Bij Rentokil Initial betalen op basis van performance, wat betekend dat je wordt beloond als jij en de organisatie succesvol zijn.

Top employer

Pest Control

Over de hele wereld vertrouwen huiseigenaren en bedrijven op Rentokil om hun ongedierte problemen op te lossen. Rentokil is 's werelds grootste commerciële ongediertebestrijdingsbedrijf en voorziet in de hoogste niveaus van risicomanagement, geruststelling en service voor onze klanten in de 50 landen waarin we actief zijn.

Initial Hygiene Services

Een schone en hygiënische omgeving is een veiligere, gezondere en meer aangename plek. 

Goede hygiënepraktijken inzetten binnen organisaties vermindert het risico van infecties die worden doorgegeven van persoon op persoon. Als gevolg daarvan gaan er minder dagen verloren aan ziekte wat zich direct vertaalt in kostenbesparingen en een hogere productiviteit.

Plants, Scenting & Artwork

Van enkele planten in potten tot en met royale plantinrichtingen in kantoren, hotels en andere grote ruimtes, Ambius geeft de perfecte make-over door goed ontworpen interieurbeplanting.

Een verrijkende ervaring