Rentokil Initial


Wil je meer ontdekken over ons?

Wie zijn wij

Rentokil Initial is een wereldwijde service bedrijf en opereert in Europa, Noord & Zuid Amerika, Azië, Pacific en Afrika.
Ons bedrijf heeft 27,000 medewerkers die opereren in meer dan 60 landen.

The best at what we do..

 

Onze services worden uitgevoerd door lokale mensen vanuit meer als 1,000 lokale vestigingen.
Onze services bestaan ondermeer uit:

  • Pest Control
  • Hygiene Services
  • Workwear Services
  • Planten, Geurmarketing en Kunst
  • Specialist Hygiene
  • Medical Services

Wat we doen?

Service met een glimlach!

Onze strategie

Rentokil Initial voorziet in een breed aanbod van diensten verdeeld over 5 geografisch regio's die worden aangestuurd door ervaren regionale management teams

Onze strategie

Als service organisatie geloven we dat onze mensen het bedrijf maken tot wat het is – en we hebben een team van fantastische mensen met een gedeelde missie, visie en waarden.

Onze mensen maken het verschil

Pest Control

Over de hele wereld vertrouwen huiseigenaren en bedrijven op Rentokil om hun ongedierte problemen op te lossen. Rentokil is 's werelds grootste commerciële ongediertebestrijdingsbedrijf en voorziet in de hoogste niveaus van risicomanagement, geruststelling en service voor onze klanten in de 50 landen waarin we actief zijn.

Initial Hygiene Services

Een schone en hygiënische omgeving is een veiligere, gezondere en meer aangename plek. 

Goede hygiënepraktijken inzetten binnen organisaties vermindert het risico van infecties die worden doorgegeven van persoon op persoon. Als gevolg daarvan gaan er minder dagen verloren aan ziekte wat zich direct vertaalt in kostenbesparingen en een hogere productiviteit.

Plants, Scenting & Artwork

Van enkele planten in potten tot en met royale plantinrichtingen in kantoren, hotels en andere grote ruimtes, Ambius geeft de perfecte make-over door goed ontworpen interieurbeplanting.

Over ons

New item