Rentokil Initial

Welkom bij onze familie van experts


Rentokil Initial is een wereldwijde service bedrijf wat opereert  in Europa, Noord & Zuid Amerika, Azië, Pacific en Afrika.

Ons bedrijf heeft 27,000 medewerkers die opereren in meer dan 60 landen.

Ons werk is om de expert te zijn, met een focus op het afhandelen van de essentiële zaken, zodat onze klanten zich kunnen richten waar zij het best in zijn. Lees meer Over ons...

Ontdek geweldige carrière kansen!

Living our PromisesWij zijn Rentokil Initial
Wij beschermen mensen en verrijken levens. We werken samen om de beloftes aan onze collega's en klanten na te komen. Lees hier meer over Living our promises.....

Collega's aan het woord

Lees hier de ervaringen van collega's over het werken bij Rentokil Initial

Hier staan een aantal showcases beschreven van onze collega's. Dit geeft inzicht in wie we zijn en wat we doen - experts in het aanbieden van essentiële services op het gebied van hygiëne, bedrijfskleding, pest control, planten en geurmarketing.

Collega's aan het woord

RI in de maatschappij

Pest Control

Over de hele wereld vertrouwen huiseigenaren en bedrijven op Rentokil om hun ongedierte problemen op te lossen. Rentokil is 's werelds grootste commerciële ongediertebestrijdingsbedrijf en voorziet in de hoogste niveaus van risicomanagement, geruststelling en service voor onze klanten in de 50 landen waarin we actief zijn.

Initial Hygiene Services

Een schone en hygiënische omgeving is een veiligere, gezondere en meer aangename plek. 

Goede hygiënepraktijken inzetten binnen organisaties vermindert het risico van infecties die worden doorgegeven van persoon op persoon. Als gevolg daarvan gaan er minder dagen verloren aan ziekte wat zich direct vertaalt in kostenbesparingen en een hogere productiviteit.

Plants, Scenting & Artwork

Van enkele planten in potten tot en met royale plantinrichtingen in kantoren, hotels en andere grote ruimtes, Ambius geeft de perfecte make-over door goed ontworpen interieurbeplanting.

Home