Initial

Account Manager New Business

Organisation

Als marktleider op het gebied van preventie en bestrijding van ongedierte in Nederland weten wij als geen ander hoe we ongedierteproblemen moeten aanpakken. Met ongeveer 300 medewerkers verspreid over 5 vestigingen in Nederland is er altijd een vakman in de buurt die op professionele wijze de ongediertebestrijding en -preventie voor u kan uitvoeren. Rentokil Pest Control is internationaal marktleider en maakt deel uit van de Rentokil Initial Plc. Bedrijven kunnen op ons vertrouwen voor het bestrijden en voorkomen van hygiënische en materiele problemen als gevolg van ongedierte in en om gebouwen. Wij zorgen voor een snelle en effectieve service op afroep en preventieve maatregelen die het personeel van bedrijven de beste bescherming en veiligheid biedt.

Job description and responsabilities

Als Accountmanager New Business ben jij het aanspreekpunt van Rentokil Pest Control voor een grote verscheidenheid aan bedrijven binnen je eigen rayon. Je werkt zelfstandig vanuit huis, plant en organiseert je bezoeken en krijgt de vrijheid om zelf proactief en creatief nieuwe klanten aan te werven.

  • Je adviseert bedrijven over preventie en bestrijdingsmaterialen en werkt met een breed assortiment van de nieuwste professionele technieken en materialen.
  • Uiteraard ben je verantwoordelijk voor het behalen van je persoonlijke verkooptargets.
  • Als onderdeel van het lokale sales team deel je kennis en successen met je collega’s.
  • Je staat garant voor maatwerk, kwaliteit en service!

Your profile

Als new business sales hunter ben je van nature een echte netwerker en weet je mensen te overtuigen. Je bent ondernemend, fris, enthousiast en scherp op signalen en kansen in de markt.

Om te slagen in deze functie:

  • Heb je minstens 3 jaar ervaring in een commerciële B2B buitendienstfunctie;
  • Woon je in de omgeving;
  • Ben je in het bezit van rijbewijs 'B';
  • Beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Our offer

Rentokil Pest Control biedt een uitdagende en afwisselende omgeving in een dynamische en solide internationale organisatie met volop kansen voor ontwikkeling. Rentokil Pest Control is een no-nonsense werkgever waar teamwork, servicegerichtheid en intermenselijke relaties de drijfveer zijn.

Rentokil biedt een marktconform salaris die bestaat uit een vast deel en een variabel deel zonder plafond. Je krijgt de vrijheid om je werk zelf in te delen. Daarnaast krijg je de beschikking over een bedrijfsauto. Voor je ontwikkeling verzorgen wij diverse interne trainingen op het gebied van sales- en product vanuit onze eigen trainingsomgeving.

Meer informatie over werken bij Rentokil Initial? Kijk dan op onze website: www.rijobs.eu.

Location

Best

Contact

Tancha Christiaanse